Hold filtrering widget

Visning af resultat (under eller popup)
Standard: popup

Visning af hold (stor eller lille)
Standard: stor
lille
Vis billede (ja eller nej)
Standard: ja
nej
Vis holdnummer (ja eller nej)
Standard: nej
ja
Vis start og slutdato (ja eller nej)
Standard: ja

Vis alder (ja eller nej)
Standard: ja
ja
Vis tidspunkt og sted (ja eller nej)
Standard: ja

Vis instruktør/træner (ja eller nej)
Standard: ja

Evt. tekst der vises øverst i widget (Skriv i feltet nedenfor)
Find dit hold med ledige og venteliste pladser. Udsolgte hold vises ikke!
Knapper
Udfyld kun felter der skal bruges til søgning
Navn på knapFarveAlder fraAlder tilTag  Gruppe  Lokation  Instruktør/Træner  DagTid fraTid til
Udspring
 548,549,550,551,552,553,554,555,556,557,558 


 


 


 


 


 


 


 


 

Hvad er udspring? 

Spring fra vipper og platform: Spring fra vipper 1m og 3m samt tårn på 5m.
Springene opbygges fra kant, startskamler og vipper med grundøvelser til et korrekt afsæt og det rigtige spring. Herefter udvikles springene med flere rotationer og skruer. 

Kropskontrol: Udspring styrker motorik og koncentrationsevnen. Udspring er en sportsgren i familie med gymnastik og trampolinspring. Udspringstræning består meget af gymnastikøvelser for smidighed, styrke, spændstighed og balance. Den motorik man styrker via tør-træning overføres til spring fra vipperne.   

Mental udvikling: Udspring kræver koncentration - og kan være ganske grænseoverskridende. Men, når grænser flyttes er det en stor personlig sejr for den enkelte springer. Det giver selvtillid at overvinde og kunne kontrollere ens frygt. Den mentale styrke trænes i udviklingen.  

Holdånd og personlig udvikling: Selvom udspring er en individuel sport foregår undervisningen i hold, hvor man støtter hinanden i den daglige træning. Til stævner bevares motivationen via gode venskaber fra egen klub og venner fra de øvrige klubber.  

Trip-Trap Stævner: Trip-Trap Stævner er for bredden i de forskellige niveauer og afholdes flere gange om året. Der afholdes begynder stævner og stævner med indhold som til DM. Stævnerne er træningsstævner og for de dygtigste, en forberedelse til DM.  

Træningslejre: Der afholdes træningslejre både internt i landets klubber, men også på landsplan, for at sportsgrenen her kan udvikle og motivere både springer og deres trænere.  

Danske Mesterskaber: DM afvikles en gang om året, som regel i foråret. Stævnet afvikles efter FINAs regler og falder i tidsrummet fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Klubberne udtafer selv  deres stævnedeltagerne som kan deltage i årgangsmesterskabet og/eller seniormesterskabet på 1m og/eller 3m. DM tårnmesterskab afvikles ligeledes en gang årligt fra platform 5m, 7½ eller 10m ud fra samme regler.